Plexiglass manaʻomia faʻateleina aʻo Covid-19

E tusa ai ma le tala a Saunders, na faia ai le ono masina o faʻatali mo le oloa ma sili atu poloaiga nai lo le au gaosi oloa e mafai ona faʻataunuʻuina.Fai mai a ia, e foliga mai o le a tumau pea le malosi o le manaʻoga a o faʻaauau pea le toe tatalaina o setete, ma aʻo taumafai aʻoga ma kolisi e toe faʻafoʻi tamaiti aoga i le lotoa ma le saogalemu.

"E leai lava se mea i totonu o le paipa," o lana faʻaopoopo mai lea.“O mea uma e maua i totonu ua uma ona faʻamaonia ma faʻatau atu toetoe lava a vave."

A'o le mana'omia le sapalai, o nisi tau mo pepa palasitika, lea e masani ona ta'ua o acrylics ma polycarbonates, o lo'o si'itia fo'i.E tusa ai ma le J. Freeman, Inc., o se tasi o ana faʻatau oloa talu ai nei na manaʻo faʻalima le tau masani.

O lenei tagi i le lalolagi atoa mo pa pupuni ua avea ma laina ola mo le mea sa avea ma pisinisi ua paʻu.

"O le vaega muamua lea sa matua le aoga, ae o le taimi nei o le vaega lea e tatau ona i ai," o le tala lea a Katherine Sale o Independent Commodity Intelligence Services, lea e aoina faʻamatalaga i maketi o oloa i le lalolagi.

Fai mai Sale, o manaoga mo palasitika na faʻaitiitia i le sefulu tausaga aʻo lumanaʻi le faʻamaʻi.O se vaega lena ona o oloa e pei o televise mata mafolafola e sili atu ona manifinifi, mo se faʻataʻitaʻiga, latou te le manaʻomia le tele o palasitika e gaosia.Ma ina ua tapunia e le faʻamaʻi fale faufale ma fale taʻavale, na faʻaititia ai le manaʻoga mo vaega palasitika taʻavale pei o moli ma moli i tua.

"Ma afai e mafai ona latou gaosia atili, na latou fai mai e mafai ona latou faʻatau atu faʻasefulu taimi o loʻo latou faʻatau atu nei, pe a le sili atu," o lana faʻaopoopo mai lea.

"Ua matua le mafai lava," o le tala lea a Russ Miller, le pule o faleoloa o TAP Plastics i San Leandro, Kalefonia, lea e 18 nofoaga i le Talafatai i Sisifo."I le 40 tausaga o le faʻatau atu o pepa palasitika, ou te leʻi vaʻai lava i se mea faʻapenei."

Na sili atu i le 200 pasene le fa’atauga a le TAP ia Aperila, e tusa ai ma le saunoaga a Miller, ma na ia ta’ua e pau lava le mafua’aga ua fa’aitiitia ai ana fa’atau talu mai lena taimi, ona ua le toe i ai ni pepa palasitika atoa a le kamupani e fa’atau atu, e ui lava i le amataga o le tausaga na fa’atonuina ai e le TAP se sapalai tele lea. sa fa'amoemoe e tumau mo le tausaga atoa.

“Na leai lena mea i le lua masina,” o le tala lea a Miller.“O le sapalai mo le tausaga, ua uma i le lua masina!”

I le taimi nei, o le faʻaogaina o paʻu palasitika manino ua amata ona sili atu ona fatufatu ma e le masani ai.Fai mai Miller na ia vaʻaia ni mamanu mo leoleo puipui ma talipupuni na te manatu e "ese," e aofia ai ma se tasi e faʻapipiʻi i luga o lou fatafata, faʻapipiʻi i luma o ou foliga, ma e tatau ona ofuina aʻo savali solo.

Ua faia e se tagata faufale Farani se palasitika e pei o se pa'u moli, e tautau i luga o ulu o malo i fale'aiga.Ma o se Italia faufau na faia se pusa palasitika manino mo vafealoaʻi mamao i luga o matafaga - o lona uiga, o se plexiglass cabana.

sdf


Taimi meli: Aukuso-13-2021