Tuuina atu o Pepa Akrilik

Aisea e filifili ai tioata, e mafua ona o le manino ma le felauaiga.Afai o lea, o se filifiliga sili atu o laupepa acrylic o le a e mafaufau i ai?E pei ona manino mai tatou te manaʻomia ni laupepa sili atu le mafiafia poʻo se tioata e faʻapipiʻi ai le fausiaina o fale, aemaise lava aquariums, pa manu, ma vai.E pei o le taimi e oʻo atu ai le vai i se loloto patino, o loʻo i ai le mamafa i lalo o le vai.E ono malepe pe a le mafai e le tioata ona uu le vai.

 

O le mea lea, kamupani faufale, pe afai o loʻo e fuafua mo aquariums poʻo vaitaele ma siaki acrylic ma i matou le mafiafia manaʻomia o laupepa acrylic.I totonu o fale e te faʻapitoa, ae mo palasitika matou te Shanghai Gokai Industry Co., Ltd.O vaega e fa'apolofesa.E mafai ona e faʻafeiloaʻi tele e lafo mai au fesili.

 

Faʻafesoʻotaʻi i tua i le autu o le faʻasalalauga, afai e te manaʻomia se fasi tioata mafiafia, o le mafiafia o le a aʻafia ai le manino o le tioata.Ae e mafai ona o'o atu i le 90% o le fa'asalalauga pe a mafiafia tele se pepa fa'ailoga mata'ina.O lea la, o se filifiliga lelei mo nei mea faʻafiafia.

 

Aisea e taua ai le maualuga o le felauaiga?
Fa'apitoa fa'atatau i fa'amoemoega taumatematega, pe afai o lo'o e va'ava'ai i le aau o le gataifale e mana'o e va'ai manino.Ou te manatu e mautinoa le tali.O lea la, filifili pepa fa'akomepiuta mo galuega a au tagata fa'atau pe a o'o mai i le taumatematega o le tosina.

 

Māmā
Pe a faatusatusa i le tioata, o se fasi pepa acrylic e itiiti ifo i le afa o le mamafa o tioata, faatasi ai ma meatotino tutusa e le susu, ma isi Ona o ona uiga mama, o se filifiliga lelei foi mo fale.I le taimi nei, e eseese foliga e maua mai ai laupepa, o lea ua iai a matou ta'ele'ele, ma fa'ata fa'ata.

 

E sapalai foi e Gokai nei ituaiga o meafaitino pe afai e te fiafia e gaosia nei ituaiga o oloa Jinbao o lau filifiliga muamua.O a matou oloa fa'akomepiuta uma e faia i le 100% virgin acrylic e maualuga lona lelei ma tau i tau talafeagai.

 

I le fa'ai'uga, o Gokai o se fa'apolofesa fa'apolofesa fa'atau oloa ma gaosiga, tu'uina atu auaunaga lelei, ma oloa.O le Kamupani na faavaeina i le 2009, O la matou fale gaosi oloa e 10 laina gaosiga, o le laumua o loʻo i Shanghai, Saina.O le filifili e faipa'aga ma i matou o le a avea ma tulaga fa'alua-manumalo.Afai e te fiafia, aua le faatuai, lafo mai ia i matou se savali i le taimi nei!

13D7A954-99A8-4D0D-B402-9117EF50CF87


Taimi meli: Tes-16-2022