Aisea e taua tele ai le maaa o le pepa acrylic?

Gokai Na faavaeina le Kamupani i le 2009, O lo matou fale gaosi oloa e 10 laina gaosiga, o le laumua o loʻo i Shanghai, Saina.

 

Aemaise lava mo aʻoga, faʻataʻitaʻiga, fale, faleoloa, ma isi. O le filifilia o tioata o se mea sese tele pe a tupu se mea faʻataʻitaʻiga se mea e taia ai le tioata, atonu e le gau ae atonu e malepe.E sili atu lou tau e sui ai se fasi tioata fou.

 

Ose fa'alavelave na o'o iai le tusitala ma e fia fa'asoa atu ia te 'outou uma.O le taumafanafana lena i le taimi o le tusitala, sa ou aoga pea ae sa i ai se galuega faataitai i fafo atu o le aoga, sa ou faigaluega i se faleoloa tele i se faleoloa lalelei.Sa i ai le matou kapoti tatala i lalo;Ou te le masani i le kapeneta ma ou te le tuleia malosi e loka le kapeneta.Na taia e le kapeneta la'u uo faigaluega, ma e ui e le'i mafua ai se manu'a tele ae leai se toto na vaaia.Ae na malepe le tioata.Ose tulaga lamatia saogalemu lea e tatau ona tausia lelei.

 

O le mea lea, o le filifilia o laupepa acrylic e mafai ona faʻaumatia lelei nei faʻalavelave mai le tupu.Ma puipuia nei lamatiaga saogalemu mai le tupu.E le gata i lea, e umi se taimi e toe faʻaleleia ai le tioata taʻe i se mea fou, mafaufau i totonu o se faleoloa faapena.E mana'omia le foliga manaia e toso mai ai tagata fa'atau i totonu.

 

I le faaiuga, o Gokai o se kamupani faatuatuaina, ua matou auina atu i fafo a matou oloa i fafo i le lalolagi atoa.O a matou pepa fa'ailoga, PVC foam boards, ma isi mea e sili ona lelei, ma i tau matagofie.Afai e te fia fa'afeso'ota'i mai nei mo nisi fa'amatalaga13D7A954-99A8-4D0D-B402-9117EF50CF87


Taimi meli: Tes-16-2022